Hi mommies, my baby suda 5hari blm berak² lg, dia ni mnum susu fm dupro ye since birth lg. Risaulh

Btw, she is 5months old

2 Các câu trả lời

As long as anak ok tak meragam & perut pun normal lembut, should be ok. Kalau perut keras yes perlu cepat bawa jumpa Dr.

3y trước

tak meragam, perut okay je, tak keras and balik² buang angin, dah pegi jumpa doc. doc pn ckp bnda yg sma. cuma klau dh smpai seminggu tak berak² jg, tu kena pegi hosp balik katany. 😊 anyway, thank you mommy 💋

Kalau nanti awak rasa perlu tukar susu saya cadangkan frisolac comfort.