Obimin Pluz

Btl ke makan obimin pluz menaikkn selera makan.. Berat naik byk sgt.. Risau plk

2 Các câu trả lời

Sy lpas mkn obimin automatik lapar..mkn byk jgk ari2 tp skang sy tkar mkn obimin mlm sbb nk mkn ubt lain waktu siang.sy mmg mkn byk dr 1st trimester.tp alhamdulillah xde naik byk berat bdn..dear ade minum pregnency milk x? Dr ckp kalau ade consume susu utk ibu mngandung ni bdn mudah naik.😯tp xtahu lah mcm mana.sbb bdn lain2

Sis, drp apa yg sy baca, utk ibu hamil, ambil yg obimin shj.. sis bli sendiri atau kk bg? Sy pnh try obimin pluz dlu tp xngam,jd pening, then sy tukar iberet.. doc sy pnh ckp dlu, multivit mmg akn buat selera naik sbb bdn kita rasa sihat..