hamil luar rahim

btl ke bila dokter scan kantung tak nmpak masa hamil 5 minggu d kira hamil luar rahim? sedih sgt bila kena suspek hamil luar rahim.

3 Các câu trả lời

No lh sis.. Tu kemungkinan je.. Saya dlu pon mcm tu.. Lps 2 weeks saya scan lg.. Alhamdulillah.. Baru nmpk kantung baby siap dgn denyut jantung dia lg.. Nnti lps 2 weeks sis scan balik ye.. 5 weeks awal lg utk scan.. Doa bnyk2 ye sis.. 😘

2y trước

Awak kena ambik darah lagi so result macam mana yer

ada bleeding tk sis sblum tahu result? skrang mcm mana dh selamat melahirkan atau hamil luar rahim ?

Sis da buat ujian darah kali kedua??