34 week

Bru masuk 34week..nk tanya mmg perut selalu mengeras ke bila dh masuk fasa nie??lps tu terasa sakit bwh perut ..tpy xde la sakit sgt still boleh tahan..xde keluar ape2 tanda pon such as darah or ape2..siapa rasa mcm nie jugak???

1 Trả lời

Baby sy banyak gerak tapi lebih kpd mengeras. Dia takde kick sangat, cuma suka mengeras. Tiba2 timbul 😅

4y trước

Tu laa tu. Cukup 10 gerakan dlm 12jam, in shaa Allah baby okay je. Janji jangan tak gerak langsung. Tu risau 😁