ade yang sama tak ?

masuk 13 minggu nie perut asyik sakit sakit manja jer dia mengeras ker ? nak tidur malam pon payah skrg 😅 hritu scan xde ppe baby normal jer mmg mcmnieke sbb baby nk besar ? pinggang dh mula sakit badan pon sakit sakit 😀skrg nie ape ape keje pon mls nk buat x larat pening sungguh skrg 🥹ade yang sama tak ?firstmom

2 Các câu trả lời

saya nk masuk 12 week .. nak tdoe pusing kanan tk kena, pusing kiri pun tk kene. perut mcm tk selesa.

mengeras ke baby stretching?