anak demam

bru 5hri anak sembuh batuk dgn selsema, ptg smlm dia btuk lgi..subuh td demam skli dgn selsema pula.. org tua2 ckp bila mak nya mnum air sejuk/air ais ank blh kena selsema ngan batuk..ada pngalaman x mommies smua? tau lah bulan puasa ni mnum sjuk2 msa bbuka enak ja rasa..

1 Trả lời

Rasanya xde mslh pun klu minum ais, apa yg msuk ke tekak kita akn bertukar ke suhu bdn. Mgkin persekitaran dia n antibodi yg msih lemah buatkan ank x sihat lg

5y trước

kan akak..agak nya sbb kat sni kjp ujan kjp pnas..