Hamil dengan plasenta previa.. Saya skg warded sebab plasenta previa..ada yg blh share pengalmn?

Brp lama akan bleeding ye? Masa bleeding ada xkeluar blood clot jugak? Kadang2 pening fikir...tq

1 Trả lời

boleh klik profile sy dan baca post sy..sy pn kna admit sbb pp type 3..alhamdulillah selamat brsalin awal januari hr tu..jiran katil sblh sy kes yg sama & bleeding..tp xlama. 2,3 hr je..penah jgk dia kluar blood clot & kena tahan kt dewan bdh utk pemantauan...lps dh stop bleeding..naik smula ke wad.

4y trước

mekasih sis... alhmdulillah sy dh selmt brsalin 21/2 Hari tu..skg tgh brpntang lagi..last2. uri Naik, tp still czer sbb ada gdm n baby xengage ..