Breast sakit

Breast hilang rsa sakit,kandungan saya baru 5w sebelum ni breast sakit sangat² normal ke ?

11 Các câu trả lời

normal awak .sy dlu pun awal pregnant skit sgt , ttiba masuk 8w hilang , pastu dtg blk . skrg dah 22w masih sakit tp tak sesakit masa awal pregnant . slgi takde spoting/bleeding . insyaallah okay je .

sama gn sy...tgh rsa mcm ap awk rsa...kmrin sakit..hri ni x berapa sakit...alahan dtg dh skit2m.pening loya

Normal. Saya mula pregnant pun sakit breast. Sekarang dah 11 weeks, dah tak sakit dah😊

Saya 18 weeks Lgsung takde rasa sakit Tp setakat ni baby alhamdulillah ok je

Normal.. sakit tu akan on off.. nanti awk tm2, dia sakit balik..

Normal awak. Saya pun sekejap je rasa sakit di breast tu.

normal☺️lama2 akan hilang sndri

Normal sis , sy dlu pun mcm tu

Normal..dia on off akan sakit

normal