braxton hicks

Braxton hicks ni macam mna ya? Skrang dah 34weeks tapi belum ada rasa apa2

1 Trả lời

braxton hicks ialah contraction palsu. sakit contraction mcm sakit senggugut. bezanya braxton hicks rasa sakit sekejap saja. tukar posisi duduk @ jalan oleh hilang sakit tu. kalau contraction sakit senggugut berterusan tak hilang2. boleh terus ke hosp kalau sakit perut contraction tu.

5y trước

Macam sakit perut memulas ya? Bukan maca sakit tulang? Tq sis