beranak awal dari tarikh due

Brapa mggu lebih awal dr tarikh due ibu2 yg pnah ada pgalaman melahirkan anak.. due sy 8/1/20 Bdebar tggu ank lahir, bimbang beranak awal dr tarikh due hehehe?

22 Các câu trả lời

Sy ritu... Pestime juge bersalin..debo2 je rs.. nk2 ank 1st... Bersalin czer...mggu ke 34 ... Ptt bby lahir 16/7 tp lahir 4/6 ... La ni alhmdulillah bby dh umo 4bln...

Sy dua ank lahir 37 week.. Yg ke 3 ni pn kne bersalin awl 2 mgu sbb gdm..klau ikut due date bln 1 nt.. Tp sy prepare awl2..

first - 38 weeks Second - 34 weeks Thirt - 36 weeks Alhamdulillah semua ank2 sihat 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

5y trước

Lepas bersalin ..esk tu saya dah balik dgn baby... kalau berat baby 2.0kg ke bawah shj kena tahan di wad.. sis jgn risau ye doakan yg baik2 je byk kan bercakap dgn baby... In Shaa Allah

Sy b’salin 35weeks, still dlm kategori prem. Doc ckp 36 weeks keatas tu baby dh matang, dh boleh b’salin bila2 je.

Due saya 13/1/2020 tapi sebab ada gdm mybe jangka bersalin awal lh 14hb ni baru tau

Ank ke empat sy lahir 36 minggu... Alhamdulillah sihat, skrg dah 4 thn dah 😊

5y trước

Ank sulung sy pon bersalin 36w..alhamdulillah sihat smp skrg..dah 9 tahun dah

Sulung 38w Kedua 38w Ketiga 39w Counting day yg ke4..😍😍 25/10..

Sy anak sulung awal 2 minggu. 38w dah bersalin..

Anggaran seminggu sbelum due or sminggu slepas due ..

38 weeks due date 17/7/19 tpi bby nk keluar 8/7/19