Barang utk isteri dan ank

Brang apa yg penting klu utk ank first? Kiranya pling utama utk isteri dan ank? Bru nk msuk 4w. #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

kalau utk anak pertama banyak jgk brg2 yg perlu disediakan utk baby & mommy....tp boleh beli sikit2 dulu barang..boleh search di bahagian atas kalau nak tau lebih detail..bg sy utk baby brg penting utk newborn mcm.. pampers, tilam, mitten& booties, baju, lampin, kain bedung, wet tissues, minyak telon, selimut baby.. utk mommy mcm kelengkapan ke hspital yg pnting..mcm maternity pad, pump susu..

3y trước

beli yang maternity underwear..selesa pakai..bra pn sama..boleh beli nursing bra..nnti senang nak pakai kalau nak mnyusu baby..