Botol susu

Botol susu jenama apa yang sesuai untuk baby newborn #firstbaby

18 Các câu trả lời

jenama cap gantung. hehehe... gurau sis. boleh jek ape2, janji bpa free. tp kalau ada duit belilah yg mahal skit. nuk ke, pigeon ke, philips avent ke, Dr. brown ke, n belambak lg jenama yg mahal2. 3 bulan kene tukar jgak botol tu....

saya beli botol susu hypermarket yg xda jenama tu .beli msa bby bru lahir pakai bbrapa kali je sb bby rupnya lg ska direct feed . now dah sthun lebh dia pakai botol susu avent klu tukr jenama lain dia tanak 😅

pigeon tapi amik yg ade ppsu sbb susu ni kalau botol biasa dia cepat ade kerak2 susu tu...kalau ade ppsu ni takde pon sis pastu jangka hayat botol tu pon lagi lama dari botol biasa

ramai kata pigeon okay saya tak sure sebab baby dalam perut lagi 😬

Macam saya, saya guna botol susu pureen je. #TAPsupermoms

Avent or pigeon

Pigeon baby mudah terima

Avent

cuba try lactogen

pigeon and event