What's your idea of ME Time?

Book, cake, and coffee please. Pwede din K-drama 😉 Kayo, mommas? How do you spend your me time?

What's your idea of ME Time?
11 Các câu trả lời

netflix.. sobrang love ko manuod ng movie or series.. kapag 2 o 3 magkkasunod na araw na hindi ako nakkanuod ng movie nalulunhkot ako hahaha

I usually watch Netflix, eat my comfort food or magbabad ng matagal sa tub during my "ME" time. :)

Alone.... no CP.. no conversation.. No one..... just one to spend my time alone...

Long bath, mani pedi my self and eating my food inventions! 😁😜

Sleep, yoga, reading books, long baths or magpunta sa salon

Listen to music. Before get a massage or watch a movie.

coffee kdrama with matching taas ng paa

Pampering myself 🤗❤️

makapaglakwatsa lang hehe

pump time 😅