😢

boley bantu saya tak... saya baru 6 weeks pregnant.. dan harini tibe saya tengok ad keluar darah warna merah2 cair.. kenapa yea.. ? saya takut.. 😢😢ada yg brpengalamn mcm ni tak?

7 Các câu trả lời

Sis.. cuba pergi klinik trdkt.. dn kalau ada nmber nurse bgtau dia.. semua akan terjawab dan pasti lebih membantu.. smoga sis kekal tenang..

4y trước

sama2..🤗 moga sihat sllu

Nurse ada ckp. Kalau tumpah darah walau sedikit terus pergi hospital utk check. Kita tak boleh jangka apa2. Terus ke hospital.

4y trước

terima kasih.. saya da pergi klinik.. doakan bby saya membesar dgn sihat

sy pun harini baru masuk 6w.. tapi sy pun ada spotting juga bila membuang air besar.. saya pun taktahu knpa..

Kena cepat2 ke klinik atau hospital. Doktor akan bagi ubat kuatkan rahim

Xbole bantu . insyaAllah doctor bole bantu .. terus ke kkia bgthu ..

kalau ada pendarahan trus g klinik sis.. kat apps ni tk de ubt

4y trước

Sy minta maaf ye dik.. Dia hanya sekadar minta pendapat je dekat orang yang berpengalaman dekat apps ni... Rasanya tak perlu pun kata macam tu

Gi klinik sis, rujuk nurse atau doktor.

4y trước

terima kasih sis...