sy nak tanya

bolehke time mengandung nie klo saya menjahit @ ada pantang apa2 ke???

2 Các câu trả lời

Sy rasa tk ada masalah pun, ada mitos tk boleh menjahit ke? Sy tk pernah dgr tk boleh menjahit klu mengandung. Apa pun klu ada pantang pelik pelik dr org tua tk perlu la percaya sgt. Semua yg akan terjadi atas kekuasaan Allah. Bknnya sbb menjahit jd itu, sbb buat itu jadi cenggini. Takut jatuh hukum lain je percaya pantang dulu-dulu yg pelik dan tk masuk akal.

3y trước

sbb sy ada dgr ada yg kAta mnjhit jgn matikn benang nt ank terbelit ngn tali pusat la...suami xblh mncing nt ank sumbing la...tu yg sy tanya sbb xtau nk caya ke x

sy menjahit jek time mngandung, bila dh 38mggu bru stop mnjahit sbb perut senak nauu bila kedepan tgk jarum.. 😂

3y trước

hihi ni kelakar 🤣