melapah daging korban ketika isteri hamil

bolehkan suami sy melapah kepala lembu korban ketika sy sedang sarat hamil? ade pendapat mengatakan tidak dibenarkan menganiya binatang dll tp bagaimana pula dgn lembu korban... hendak dilarang tak tergamak sb mertua yg suruh.. sy berserah je la. harap xde kenan ape2 kt anak sy nanti

1 Trả lời

Menyembelih daging korban bukannye menganaya lembu tu.. Itu kn amalan mulia. Lain la kalau suami pn baling batu ke kepala lembu tu sampai berdarah2 ke, pergi siksa lembu tu ke apa.. Fikir positive je.