amalan minum air dlm pantang

Bolehkah ibu bersalin czer minum air sehari 3 liter semasa pantang dan lps pantang

1 Trả lời

sy cdangkan puan ikut kesesuaian bdan puan, klu org tua2 dia kata nnti luka lambat kering sbb mnum air byk, tapi klu sbelum ni mmg itu rutin puan, dan lepas czer pun puan mnum and bdan makin brtenaga, maknanya 3liter tu oke jek utk puan.. buang air besar pun msti lawas kan.. ^^

4y trước

Lps pantang nie bru sy minum air byk....sblm nie x pun...ingat nak kurangkan berat badan sama...