bersama suami

bolehkah bersma dgn suami semasa awal kehamilan?

8 Các câu trả lời

Klo uri u xde msalah,u bleh je bersama suami..sbb penis husband u xkn ganggu baby kat dlm..so dont worry..if ur Dr. Bgthu kurangkn bersama brulah u kene kurangkn .klo uri u xde msalah..truskn...jgn smakan prgnancy u dgn org lain coz stiap org berbeza..so refer to ur Dr.ad org uri dia kat bwh..so xselamat utk dia kerap bersama suami bleh mnyebabkn bleeding...

1y trước

Sama laa dgn sy. Sis mcm mana skrg okay tak? Baby okay? Kena pergi hosptal tak?

1st trimester try elak. Tp kalau nak bersama boleh jer cuma jgn kasar sgt. Takut baby tak kuat lagi.

Slow2..... Slowly... Ckp ngan suami, jgn ganas... Sbb masih kecik kan..... 😊😃

Kalau saya elakan dulu...bagi kandungan dah kuat sikit baru bersama suami...tu pon pesan dekat suami slow²

Blh je.. Kalu x bersme kesian lak dgn suami kene puasa 9 bln.. Heheheheh

Boleh.. just skow2 then kalau boleh jgn kerap sbb kandungan tak kuat lagi

Boleh asalkan tak gelojoh and ganas-ganas. Kalau ada pendarahan stop terus.

Boleh tp slow2, jgn terlalu kerap..