Boleh tak ?

Boleh x sy ambik activefast. Kepala pening sangat ni. Selalunya sy makan panadol biasa je. Itu pun sy ambik sebiji

7 Các câu trả lời

mkn panadol biasa je sebijik. activfast x elok utk kandungan. selalu sye sakit kepala tido je. sapu vicks kt tengkuk dgn kepala lps tu tdo.

Actifast tak selamat untuk ibu mengandung. Makan panadol biasa sahaja yg dibenarkan. Dos actifast terlalu kuat. Tak elok untuk janin

Panadol biasa je boleh sis. Sy tanya doc uphamol 650 boleh ke tak, doc cakap boleh tp sebiji je

Sis. Elakkan activfast tau. Tak sesuai utk ibu mengandung. Ambil je pcm biasa

sy demam sakit kepala n migrain pn paksa than,x berani mkn ubat apa2

Rasanya x boleh sis. Panadol biasa je yg boleh. Better sis rujuk doktor

No