Salam Ibu2 Selamat Hari Raya..

Boleh x share susu formula apa yg bole naik an berat badan anak? Anak sy dah nak masuk 9 bulan.. Tp dari umur dia 6 bulan hingga skrg xda kenaikan langsung.. Makan memang kuat, susu pun mcm tu.. Graf berat dia dah masuk kuning dah... Malas pulak bulan2 nak kena pegi klinik.. ? Tq

1 Trả lời

Dlu anak sy pun xcukup berat, doctor suruh minum pediasure, mmg suggested by pediasure katanya.. Alhamdulillah ok. Klo tak, boleh cuba karrihome jugak. Anak 2nd karrihome, org kata jd bulat sbb susu tu 😂