Kandungan 29weeks Fristbaby

Hello . Boleh tnya. Saya ni kerja pagi sampai malam. Kadng kalau ada cstmr saya duduk sampai 90minits. Smpai la malam. Bby tk apa2 juga kan tu. ##firstbaby

1 Trả lời

Pengalaman sy sebelum ni dan keguguran sebab terlalu penat bekerja dr pg sampai malam. Melayan cust, kerja kedai emas ( tau sajalah kan kalau dan memilih lamanya tu 😅) tengah ralik bekerja berdiri lama tiba2 bleeding . Masa tu sy baru 5week mcm tu. takde rezeki sy time tu. harap awak boleh kawal kepenatan dan stress di tempat kerja. Kalau penat jangan lebih2. Jaga diri untuk baby.