Kembar tp 1 kantung xjadi

Sy nak tnya ibu2 yg perna alami kesb mcm sy boleh kongsi tak.. atas tu gmbar janin..bawah tu ada mcm kantung(sbb dr pun tak pasti lg)mgkin kembar tak jadi..repeat scan 13/12 ni tp sy agak takut.. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Kembar tp 1 kantung xjadi
2 Các câu trả lời

Kakak sy tiga kali kembar, 1st n 2nd kembar masing2 kantung ada isi, kembar kali ke3 ni 1 kantung ada baby, 1 lg xda isi..tp alhamdulillah baby dia okay je..cuma besar dr abg2 n kakak kembar dia yg lain je😅

Teruskan bertenang dan berdoa semoga semuanya baik tanpa mudarat