first time mommy

boleh tau makanan apa yang buat HB kite cantik

6 Các câu trả lời

kurma , jambu batu , buah delima , tembikai , pisang kalau ataupun minum calla milk atau tamar milk pon hb dah cantik sbb dia ekstrak kurma , delima , tomato 🥰 .

Saya minum jus mamariam beli kt tiktok, first checkup masa bukak buku pink hb saya 12.2 saya amalkn jus tuu jaa pg 2sdu, mlm 2sdu

kerang , jambu batu , kurma , air jus delima . sayur bayam . sayur kangkung .

sya hb makin turun ,,,skrg tggal 8.3 hhmmm terima kasih shre nnti boleh try

makan kerang, daging merah, jambu batu, minum jus delima

pati delima , daging ,