7 bulan 29 minggu 6 hari

boleh tanya ? 29 minggu 6 days iaitu 7 bulan .doktor cakap berat baby 1.2kg .normal kah .baby blm lahir lagi .

7 Các câu trả lời

normal je ..berat scan hanya anggaran ..msa sya nak melahirkan scan kandung 8bulan bby 3.4kg tp lahir 3.1kg je 😅 tu anggaran sbb bby bercmpur dengan uri

sya masuk 7m 28w0d bby berat 1.3kg dr kata ok la, cumq sya je yg x ok sbb overwett. kena reffer pakar pmknn

1y trước

ohyeke. sama lah. refer doc pakar nanti doc buat apa ?

berat scan ni anggaran je awak. ada +-. berat baby boleh bertambah atau berkurang dr yg discan

saya 29w 3 d baby 1.2kg.. InshaAllah normal

Normal

Normal sis.

normal