Toys Baby

Boleh tak suggestkan toys untuk baby 5 bulan...

2 Các câu trả lời

Pilih toys untuk setiap milestones dia. Dia dah merangkak? Kalau belum. Beli toys macam bola boleh bergerak ada bunyi atau lampu. Apa2 sahaja yang tarik perhatian dia and letak depan dia bila dia meniarap. Dia akan cuba capai and slow2 nanti dia merangkak ambik toys dia nak atau pergi tempat lain

4y trước

Setuju..ikut perkembangan anak dan cari mainan yg boleh stimulate anak ke peringkat seterusnya. Tak perlu mahal, janji kita byk main dan bercerita dgn dia😊

Bole survey kat kedai baby. Biasa kat kotak dia tulis umur yg sesuai