Gatal mcm eczema

Boleh tak suggest krim untuk saya . Sejak 15 weeks ni eczema kat kaki naik agak teruk , nak pakai krim kuning herba cinaa tu dorang ckp ada steroid . Tapi krim biasa farmasi mmg tak jalan #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya ingatkan saya sorang je naik gatal2. Try pakai bedak aiken untuk gatal2. Dan sapukan minyak kelapa dara setiap hari. Dua2 ni ada antibacterial function. Mandi selalu. Sebab kalau berpeluh lagi rasa gatal huhu. Pape pun semoga yang baik2 shj utk awak ya.