First Pregnant

boleh tak nak tnya pada ibu2 yang berpengalaman sama ada upt saya ni +ve atau tak ye sbb dalam 5-10 minit jdii mcm ni mohon pencerahan , tq momss #firstmom #ingintahu #firstbaby

First Pregnant
6 Các câu trả lời

Kalau ikutkan test dh tk valid selepas 5min. Tp kalau rse tkleh sbr tnggu 1 minggu lgi beli je clear blue digital tu puan. Tkdelah ragu2 dgn faint line. Sbb die terus tulis kite pregnant agau tk

kena baca dkt bekas upt tu. berapa lama masa valid utk jwpn. ade yg dlm masa 5minit je yg valid utk baca keputusan. ade yg dlm 15minit je yg valid utk baca keputusan.

Kalau tengo mcm negative.. tp takpe test lagi slagi period x mai.. Smoga ade rezeki awakk 🥰

kalau terlalu samar, boleh try upt next 1 or 2 week 🤗 Insha'Allah dipermudahkan urusan sis

Sis, nanti test lagi k. Jangan putus asa 🤗. Semoga dimurahkan rezeki sis 🥰🌹

insyallah bole test lg