Deodoran for preganant mommy

Hi boleh tak mommies share deodoran ape yg sesuai utk pregnant? Need help here 😔

10 Các câu trả lời

sy pakai deodorant veri natural, dia natural & plant based. pregnant & post delivery previous son badan berbau sgt2 sampai husband sendiri tegur bau badan dh mcm bangla dah, down sgt rasa. pakai ape pun xde perubahan. bila pakai veri natural, xpandang brand lain dah sbb mmg tak berbau langsung even berpeluh basah ketiak. dh nk dekat 4 tahun guna. mcm agak pricey sikit sbb 1 bekas tu 40gm rm49.90. tp sy beli jugak sbb mmg xberbau lepas guna. nak jaga image dpn husband & org sekeliling 😅

Try glycolic acid..sapu tonyoh2 ketiak guna kapas muka mcm pakai toner je..sy hri tu early prgnancy tiba2 dtg bau masam kt ketiak dlm seminggu dua jgk..sblm pregnant x bau..lps pkai glycolic acid dah xde dh bau tu smpai skrg 5months..dh tnya doc glycolic acid safe..sy guna yg brand ordinary ada 7% glycolic acid xsilap..

sy time prgnant mmg bdn bau jgk, kdg pakai double pun bau gak, heheh adoi kdg msa tu malas dh, biar ja la org bau, hahaha mng hormon gamaknyaa. hehe, tapi lps brslin alhamduulilah slowly hilang bau bdnnya, even x pakai ap pun

Jgn pakai deodoran sis . Awk pakai bedak Carrie junior je bawah tiak mmg tk berbau dah , sbb sy pun pakai deodoran pastu jadi bau kepam terus sy tk pakai time pregnant ni , sy pakai bedak je tk berbau sampai mlm

11mo trước

tak jadi untuk saya.

Awkk try pakai smelly no more, kalau sy pakai lepastu keringkan kejap depan kipas, sbb pakai deodoran amway tu pun tak ok utk sy jd makin kepam bila berpeluh 🥲

11mo trước

sy pun guna smelly no more. tiak mmg xda bau. pakai baju longgar and cotton spya kulit benafas

Sy pakai vaseline deodarant dry serum, terus wangi je bdn ni n xde dah bau peluh tu.. hihi.. n also selamat tuk preg mommy

deodorant g&h amway sesuai untuk semua, tak berbau, hilang bau badan tahan 6-8 bulan

11mo trước

Amway bukan ade aluminium ke sis? Aluminium mcm xsesuai utk preggy mom

sy guna smell no more,sebelum pregnant pun guna yg itu.

Smelly no more..yg spray snng pkai..

Smell no more