Bersalin minggu ke...?

Boleh tak mmy2 share, anak first mmy2 lahir on week ke berapa? Sy dh 37weeks+ belum ada tanda.

12 Các câu trả lời

Sy 1st bby 36w3d, ade gdm on metformin, mase ni da leaking..2nd 37w3d bersalin 28 July lepas, dtg utk check kt HIAZ, tp doc tgk sy macam x larat, check bukaan tgk2 da 4cm, trus admit ward ptg nye trus bersalin 😊

anak first 40weeks, second 39w6d, yg terbaru ni 39w1d.. haritu trun tnda trus bersalin juga.. nak cepat trun tnda bersalin, kena selalu dduk mcangkung. atau trun naik tangga.

saya 38w3d baru rasa mengeras and sakit belakang nak menbuang tapi bila ke toilet takde pun .. tgh tunggu kluar tanda jela kot baru ke hospital

Alhamdulillah first baby sya brsalin 40mggu 4hari ..now baby ke dua dah 40mggu 3hari tapi masih takda tanda lg doakan sya dipermudah segala nya ..

36w 3hari blum turun tanda lagi..masi enjoi moment prngnt 🥹🤭 skit2 kaki pinggng biasa sja mngeras biasa je..hehe

alhamdulillah sy branak 38w6d. ada gdm on dc..kalau x branak jg kena serah diri utk bsalin 29jul

1y trước

terimakasih sis, ameeen2 ✨✨

Tepat 37 weeks saya melahirkan seorang puteri. Hehe InshaAllah semoga dipermudahkan urusan 🌹

1y trước

sy pun yg 1st 37w..tp 3hari..anak ke2 ngam 37w..ni anak ke 3, ngam 38w..sume jenis nak kuar awal..dah la czer semua nya..dah bg date pun keluar lg awal dr date nye..tepkse umi menahan sakit jugak nak kuar kan die.. 😪

Saya anak first bersalin masa 39weeks 3days mcm tu , due date 6/8, bersalin 4/8

39w2d .. belum ada tanda pape 😂 takut pon ada ni

Sma laa sis sya pn 38 minggu tpi bulm ada tanda sakit

1y trước

sy just perut je makin kerap mengeras, yg lain takde. baby syok lagi ni dlm perot 😅 kalau boleh taknak overdue 😣