Instant Coffee

Boleh tak minum instant coffee diawal kandungan?

9 Các câu trả lời

Sy ni hantu kopi sblm pregnant..tetiap pagi msti nk minum kopi/Nescafé..tapi sejak tau preggy trus xnk lgsg minum kopi..bila sebut je kopi/Nescafé,rasa loya pulak..😂😂 Ni dh 4 bln lbh X minum kopi..

Sy minum sepaket sehari d awal pagi. Tp jauhkn jarak pengambilan ubt. Mcm sy, mkn ubt wktu mlm sblm tdr. Baru2 cek klinik hb 12.1.

Tak boleh mommy sbb blh mnurunkan hb. Hb rendah bahaya utk baby.

Doa yg baik2....awl2 mse xtau pregnent bedal instanct coffee...

Tak silap dia boleh menurunkan hb kita. Tak elok

Yeas but make sure don't exceed 100mg caffeine

Xbgus untuk ibu mngandunh

elakkan