Boleh Tak Makan Jeruk?

Boleh tak makan JERUK? Saya teringin nak makan JERUK PAK ALI. Huhu.. Dok minta suami beli, tapi, kena marah. Sebab dia kata bahaya Dan tak elok. Tapi, saya rasa JERUK keluaran PAK ALI tak ada kuat sangat dia punya Kandungan said dia. Sebab kalau Saya makan JERUK keluaran lain, mesti Saya batik Dan sesak nafas. Kandungan Saya sekarang 6bulan. Ada tak sesapa yang pernah makan JERUK masa pregnant?

15 Các câu trả lời

boleh jek makan tpi jgn byk xbgos tuk otak bayi katanya bby boleh jdi lembab

Sy pun mcm tu tringin nk mkan jgk tpi husband tk bgy

Boleh je...makan sekadar melepas ngidam tu je...

Mkn skit sekadar rs lepas ngidam blh kut

Boleh jer makan sikit sis ..