Anmum susu mengandung

Hari tu husband sy beli susu Anmum ni sbb dia tngok sy lemah je tiada selera mkn muntah tidur sja smpai la dia beli Anmum ni dia bilang bikin tenaga so sy minum tpi bila sy minum knapa sy cirit birit minum ni susu smpai makin truk rsa muntah sma cirit birit sy sda berhenti mnum tkut ada jdi apa2 pula sma bby🥺🥺

Anmum susu mengandung
5 Các câu trả lời

Maybe tak sesuai. Saya minum susu kotak biasa je lowfat milk dutch lady tu , tak minum susu ibu mengandung sbb high sugar . Tapi ikut badan masing2 pilihan masing2 , bg saya susu fresh milk/low fat milk dah cukup . Boleh refer doc/nurse yang incharge awak

Mungkin perut awak tak boleh terima sumber susu dr “lembu”. Sblm awak pregnant, ada tak masalah bila awak minum susu?

3y trước

terai jus mamamariam

maybe tak sesuai UTK sis..saya minum ni since 3 bulan pregnt sampai nak bersalin,ok jer..

3y trước

👍😉

berhenti minum susu dulu..masa pregnant ni kena try & error byk makanan..

samalh..sy pun cirit birit jgak

3y trước

kn tidak tau apa yg ngam mnum susu ni