33 week ke atas

Boleh tak ikut suami kerja balik ke Perak? Kampung kat kelantan. Perjalanan 5jam lebih. Plan beranak di Kelantan. Ke patut stay je dkt kampung, tunggu masa bersalin? Ke bahaya duk dalam kereta lama2 sbb dah sarat? Ingat dalam 37w baru nk balik kampung smula kalau ikut suami naik Perak. Boleh tak kalau ikut suami masa 33w dlm kereta 5jam, masa 37w lebih, balik kelantan semula utk ready nk beranak.

15 Các câu trả lời

mana2 lah sis. saya masa pregnant anak naik motor kemana saja yg jauh yg dekat saya on sampai lah 38 week sebab xde kereta. yg penting hati2.

sy 35 week balik kg dr shah alam ke tganu .. 7 jam ke atas jgk .. blkg sy lapik dgn bantal .. dan sy turunkan sikit seat nk bagi selesa

saya 33 week dari kl ke kuantan ke kelantan ke terengganu pastu balik kl selama 4 hri alhamdulillah semua okey

Boleh je..sy bru blik dri seremban ke klntan..cuma pastikan berhenti ye utk regangkn rehatkan kaki.

boleh tapi setiap 2 3 jam berhenti ye. buat stretching sikit