vitamin 1st trimester

hi.. boleh tak ibu2 semua share apa vitamin yang ibu2 semua amik semasa semester 1.. sebab saya belum buat buku lagi jadi sementara tu nak cari2 vitamin yang sesuai.. sekarang saya 5 minggu pregnant .. sekarang hanya amik folic acid dan duphaston 10mg.. terima kasih#pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Folic acid dh memadai. Nti dh buka buku pink, buat ujian darah, nurse akn bg vitamin yg bersesuaian.