Buntu cari susu yang sesuai

Boleh tak ibu² kat sini bantu saya,..... Susu apa yg sesuai untuk ibu mengandung minum...

15 Các câu trả lời

tak kisah pun susu apa, jangan susu overclaim je sudah.. tengok sama kandungan gula sbab setengah susu khas utk ibu mengandung ni gula tinggi.. nak senang susu kotak low fat je, nak jimat boleh google susu ibu mengandung rendah gula or sesuai utk gdm. tak semestinya kena tunggu ada gdm baru nak control gula..gula setiap hari kena control wlaupun tak pregnant..

Susu mana2 pun takpe tak semestinya susu khas untuk ibu mengandung..asalkan badan masuk kalsium.. Sy pregnant minum susu fernleaf fullcream..

tk kesah pape yg pnting minum , sy minum susu kmbing Maaez perisa strawberry

hl merah klo sy laaa.. nestle mom n me ok ngn sy klo anmum jd sembelit

Similac ok Mamadil sakit perut Anmum sembelit 😄😄

Saya haritu minum fernleaf full cream je sis..

farm fresh rasa sedap dan takde gula

susu HL, ada asid folic sekali

similac mom ok gk,,sdapp

Susu kambing pon ok jugk