just mum

Boleh tak ibu mengandung makan panadol semasa demam .. panadol ni bukan beli dari luar .. tp ni diambik dari farmasi hospital sibu ..tanya untuk kepastian ..

just mum
30 Các câu trả lời

Boleh je sis...saya pernah demam & da tanye doctor kat emergency..dr benarkan saya amek 2 biji... alhamdulillah x lame lepas tue demam kebah..😀

Haritu sy demam 3 hari, tak tahan sgt pi jumpa doctor. Doctor bagi paracetamol juga. Sy pun 650mg punya, cuma mkn sebijik ja 4x sehari max.

paracetamol ni paling selmat untuk ibu mngndung. dmm ke sakit kpla , boleh mkn.. tk boleh melebihi 8biji shri💯

Boleh makan cuba jangan terlebih dose. Ikut arahan doktor. Kalau sakit sudah okay boleh stop makan. 😊

kalau dari hosp dan doktor yg beri tu tahu kita mengandung, boleh la di ambik jika benar2 rasa perlu..

Boleh sy hr gu pregnent admid wad sbb dmm..doc bg ubt ni...dh kuar dp bekalkan ubt ni jgk

boleh Sis... Saya pun baru minum smlm... sakit sgt kepala... Kat kk Saya di bagi Dr

Boleh.. Dulu sy makan 1 biji je sbb da biasa mkn sebiji je time x pregnant

Blh sy demam ari tuh pn, mkn paracetamol jgk alhamdulilah kebah lps shari

Paracetamol je ubat paling selamat untuk ibu mengandung.