Tips Minum Air Gula

Boleh tak bg tips minum air gula supaya x muntah balik

8 Các câu trả lời

saya baru lepas minum air gula kt swasta.. mahal sikit tp berbaloi sbb sedap boleh pilih flavor. sy pilih flavor honeydew sedap sgt tp RM90.. ni pregnancy kali kedua masa ank pertama sy bawa straw sbb ada org pesan dgn sy nk cepat habis bawa straw.. kali kedua ni pun sy bawa straw.. rasa tak puas minum sbb honeydew tu sedap sgt.. hahaha 🤭

saya minum kat kk perisa oren.. bila telan tak rasa manis dia tapi pedih tekak laa bilaa telan sbb saya teguk cepat².. hbis jaa minum , teguk air masak sikit lpastu sapu minyak angin kat tengkuk.. bertahan sampai 2jam.. hbis ja ambik darah terus balik rumah.. pastu muntah kat rumah😅

1mo trước

sama sis tapi saya dapat yang pure cuma tak minum atau makan apa2 balik rumah memang muntah HAHA lagi better kalau dapat tak sekali check up appt Azab nak tunggu nombor

Saya masa nak minum tu memang taknak tgk langsung isi dalam cawan tu 🤣🤣 tapi mindset memang dah duk pikir minum air teh ais ataupun coca cola masa tu. Lepastu nak tunggu 2 jam tu saya bau yang terapi resdung tu takpun minyak angin sbb taknak bagi muntah

sy minum relax je sikit2. tak mampu habis sekali teguk. lepas tu jgn pikir x sedap. relax je jgn pkir muntah. kat kk sy dpt bau mcm sabun. lepas tu hari tu suami beli air pudina lemon 7e. mmg sbijik mcm tu rase dia. hahaha.

Saya baru minum air gula kat kk minggu lepas. Kat kk tempat saya, nurse start bancuh air gula bila kita nak start minum. So minum air gula masa tengah suam2. Takdelah rasa pekat likat kat tekak bila teguk air gula tuh.

Sy minum kt kk pnye . Selawat ats Nabi , bismillah , terus minum .. tekak sy rasa sedap je minum ayaq gula tu . 5 minutes kmudian mula rasa loya . Time rasa loya tu sy bwk jln² dlu spaya tk muntah

minum jauh dri orang yg minum air gula jugak. then jangan pandang orang yg minum air gula. tapi awak jangan lah nyorok belakang pintu pulak nnti nurse kate menipu pulak hahah

sedap la awak minum air gula, jangan fikir nak muntah and time minum tu tahan nafas.

1mo trước

masa anak sulung minum lps tu muntah . kali ni nk minum jd seriau plk