Susu ibu tak banyak

Boleh tak bagi petua banyakkan susu badan ?? #SusuIbu

8 Các câu trả lời

banyak tips sebenarnya. red dates dan longan antara usaha. sis try buat supply and demand technique. ini juga antara tipsnya. air pastikan cukup, makan pun pastikan cukup. elakkan stress ya. InsyaAllah mommy boleh.

mkn your favorite food. try n error. sbb ada org ckp roti jagung, Horlicks bt dia susu bnyk. tp bg sy x. sy kalau mkn mknn favorite,mcm roti canai ke,sekali pam 2 belah dpt la 7oz waktu pagi. tghri pam lg.

sy rebus red dates,longan kering dan buah goji..sgt2 membantu..menyusu sampai anak 2 tahun lebih

Dlu mama sy buat kn susu junjung tu,pkai air suam,lepas mnum air susu banyak😅😅

mkn bawang putih lebih, dan lobak putih, minum air lbh

jgn stress,banyakkan minum air putih..

makan cukup,air suam pun cukup..

Bby brp bulan/hari?