Sedih dan kecewa

Hi, boleh tak bagi kata2 positif utk saya, sebb saya masih tak pregnant lagi lps setahun berkahwin. Semua org asyik tanya dah ada isi ke ? Dah ada ank ? Bila nak pregnant ? Hmm kekadang rasa nak jerit kt muka dieorg yg kita nie pun tngh mengharapkan baby dlm perut. Allahuu. Doakan saya dapat zuriat dgn cepat yea. Aminn

17 Các câu trả lời

jgn stress sis.. positif je.. doa bnyk² moga d izinkn Allah tuk tuk pnya zuriat sndri.. biasala mulut org susa nk tutup.. abaikn je.. hepi² je dgn suami.. moga ada rezeki sis.. Amin

Jgn stress. Tiap kali solat doa minta anak. Amik folic acid. Usaha & layarilah rumahtangga ni dgn positif 🙂

Yg penting jgn stress dan mudah terasa sis. Bila kita stress, lg susah nak conceive. All the best!

semoga Allah bg yang terbaik untuk awk..sama2 kita doakan antara satu sama lain..

Itu soalan biasa org akan tanya...yg penting,sis jgn putus berdoa dan usaha

Bykkn baca surah maryam ayat 1-10 sambil usap2 perut. Moga dikurniakan rezeki sis

5y trước

InshaAllah terima kasih

Jgn stress.. And all the best!