ttc perlukan semangat

hai mommies. saya dah 2 tahun berkahwin. masih belum dikurniakan zuriat. pernah keguguran sekali. sedih sangat bila kadang2 suami pegang perut sambil ckp bila anak ayah nak ada ni..dah x sabar nak tungggu nak jumpa nak main sekali. hati saya sedih sgt walaupun muka sy cuba control senyum dpn suami.kdg pg2 bgun tdo lg suami dah pgg perut usap2 perut ckp2 dgn perut. sy sedih sgt tambah bila nmpk org sekeliling sy dah pegnent..😭😭😭 #firstmom #seriusnanya #bantusharing

2 Các câu trả lời

nk pregnant jgn stress jgn sedih2. enjoy je life dulu, nanti sampai masa ada la tu. lagi stress lagi susah nak lekat sbb stress boleh ganggu hormon. lps tu tolong ajak suami pi check kesuburan. check sperm count n quality. check ovum apa semua.

kene relax..jgn fikir sgt