BANTU SAYA 🙏🏻☺️

Hi boleh tak ajarkan cara pemakanan untuk ttc? Dan turunkan berat badan sebab berat badan saya sekarang 59kg tinggi 151cm. Saya nak target untuk pregnant dan stabilkan BMI serta cara pemakanan ttc jugak. Saya dah kahwin 2 tahun dan sekarang saya memang berharap sangat untuk pregnant 🫠 pls bantu saya cara pemakanan ttc dan senama apa yang bagus untuk ttc?

1 Trả lời

hi awak. sebelum ni sy ttc 2 tahun jugak. sy cuma kurangkan makan makanan mentah atau kurang masak, elakkan makan jamu. lepastu sy ada pergi berurut dengan bidan, katanya rahim sy tinggi dan senget, mungkin sebab kerja selalu angkat barang. sy jugak ada makan supplement himalaya. women's wellness untuk wanita, speman untuk lelaki, kapikacchu untuk kesuburan lelaki dan wanita. tips ketika bersama, lepas bersama tu awak angkat kaki ke dinding dalam 10 minit lepastu baru pergi toilet untuk cuci. bersama pada hari ke 12-17, sebab tu anggaran waktu subur. semoga ada rezeki untuk awak dan suami 💕

2y trước

Terima kasih 🥰❤️ saya pun ttc 2 tahun semoga ada rezeki saya kalini. Aamiinnnn