sakit lepas buang air besar

boleh sy tnya ibu ibu kt dlm ni ade tk kne mcm sy.lepas buang air besar smpai 2 kali lepastu tmpt buang air besar tu jadi bengkak?sy tk pnh kne buasir pun..tpi lepas buang tu trus rase mcm pedih je..sy tgk daging die jadi bengkak..😥sy rsau la..sy 36week da

2 Các câu trả lời

sy sllu kena gini pas beranak tgh pantang. tips sy kena byk minum2 sup,makan yg lmbut2 mkn btul2 hncur dan makan betik atau pisang, mlancarkan buang air bsar

Sy pun mcm tu. X thu jugak kenapa jdi cm tu. Akk sy kata tu buasir. Sy lepas berslain pun ada juga.