mainan untuk 1 month baby

Boleh suggestkn tak barang mainan utk baby 1 bulan

66 Các câu trả lời

hi sy brpntang hari ke 35 ada yg sama ke?

6mo trước

sye pun hari ke 33

saya x.de.bagi.mainan..just banyak.bercakap dgn.baby sbb baby..skrg baby 28 hari ...dah boleh pusing badan dan kdg2 bila saya ckp baby bagi.respon.senyum dan.mengeluarkan suara...

umur untuk bayi 1 bulan kalau boleh perbanyakkan bagi dia tengok warna hitam, putih, merah. untuk penglihatan dia lebih jelas and boleh pasang lagu untuk pendengaran telingan dia. lagu yang muziknya sesuai untuk bayi 1 bulan

bg tgok flashcard mcm ni

9mo trước

maaf nk tnya knpa prlu bg card yg mcmni pening kpla sy tgk...Dan brpa usia bby blh bg tgk

Brpa lama kne buat tummy time? Dlm shari brpa kli?

3y trước

Tummy time = meniarap lbh krg sng faham

This one blh guna from 1 month cz 1 month old baby can see objects just about 8-10 inches away and can’t make out details or spectrum of colours.

4y trước

Apa nama mainan ni?

baby saya 37 hari kenapa bangun je merengek. kadang dah kenyang, dah mandi semua da buat tapi kejap merengek. huhu diam bila tidur n minum susu je hehe

Hi mommy. Nak tanya baby saya. Harini cukup 1 bulan. Dua hari dah dia tak berak. Tapi menyusu kuat & kencing banyak. Okay ke 🥺🥺 *menyusu badan

bb sya 1 bulan hari ni pon sama mengeliat meneran merah muka2..kdg2 tgah tido pon bebunyi ingtkan nangis..rupanya peel bb 1month kot..hehe..

ank sy pd umur sebulan yg sy perasan die cuba ikut bunyi dan pergerakan sesuatu. skrg dh pandai bile dia asyik nak org peluk je.