FM lactogen rendah

boleh suggest x FM yg sesuai untk baby 6month. dah try brand Lactogen,cirit pulak ? any suggestion?

7 Các câu trả lời

Enfagrow..atau awk boleh minta sample..just isi form online..semua jenis susu boleh minta sample

5y trước

Ye..kena minta satu satu..sbb lain2 website kan

Dupro Mula2 sy try lactogen..sembelit. Dutch baby anak x mau minum Skrg dupro baru ok

Sye guno Dutch lady tp baby cirit birit,skrg n nk tukar lactogen lak xthu lah cmne ok k x..

5y trước

Sembelit

Cuba guna dupro atau dutch baby. Beli pack kecil dulu.

5y trước

dupro x serasi jugak 😂 dutch baby xtry lg..tq 4 suggestion 👍

dutch baby or dumex .

Try dutch baby

Morinaga BF1.