Low Hb

Boleh suggest tak makanan apa je untuk naik kan Hb.. Bacaan Hb saya 10.8.. Saya dah 17weeks.. Dan masa check up kemarin nurse cuma bagi vitamin.. Memang dia x bagi ubat asid folic tu ye?

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Dlm vit tmbh darah biasanya dh ada acid folic, maybe sbb tu dia xbg. Boleh mkn jambu batu, bayam, kerang, hati ayam...

5y trước

Oo.. Terima kasih

Doc bg ubat apa sis? saya hb rendah doc bg iberate..lps tu mkn ngn vitamin c utk cepat serap..alhamdullilah ok

5y trước

Dia bagi ubat yg pill yg wrna merah tu