SUSU BERKURANG

boleh suggest kat sy apa perlu buat lagi ye. yield susu dah berkurang. skrg slalu pam dpt 1 oz shja. kdg kurang dr tu. wktu pam x pnh jaoh. 3 jam sekali pam klw kt ofis. tp anak mnum byk time mlam. klw siang susu ikut demand shja. sbb makan kuat. klw dr segi brk n kencing elok shja. itu ke punca kurangnya susu bdn ?#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

bolee ambik supplement tambah susu badan sis.Saya pun ambik supplement tambah susu badan & kena jaga makan jugaa supaya susu badan xdrop

bole amik suplimen utk bykkan susu badan