Breastpump

Hi, boleh suggest breastpump yg ok & bila boleh start beli? Sy bru 30weeks. Tq

7 Các câu trả lời

Saya guna jenama konvito treenie. Tapi apa2 pun, breastpump ni yg penting saiz pump kena muat dgn breast. Kalau tak sesuai saiz, memang terganggu proses pengeluaran susu melalui pam.

4y trước

Boleh testing dulu kn sblm beli.. Tp tu la kes pkp ni kedai xbukak, mcm pump on the go branch hnya ble drive thru ja 😌

Saya pakai pump on the go.. Beli masa 35 weeks.. Nasib saya beli awal sbb lepas bersalin mmg bengkak susu sgt sampai naik demam.. Terpulang pada bajet sis

4y trước

InsyaAllah harap sempat la abis pkp ni 😌

Saya pon dh 30w tapi belum beli lagi breastpump sebab banyak lagi barang dalam pantang nak kena beli. Ingat nak beli breastpump lepas baby keluar je nanti

4y trước

Ok jom konpius sama2 🤣

Sy pkai phillip avent. Tp beli je..pkai nye tidak. So terperam la dlm kotak😅

4y trước

Bli lps bby bersalin. Awal² susu still pekat. Kalo pam pun buat sakit je. Stress plak tgok susu x kluar.

Sy br beli brand bublee..xtau la ok ke tidak..brg xspai lagi

4y trước

😊

Saya guna spectra 9plus. Sgt selesa

4y trước

Saya tak try kat kedai nya sbb mntak hsbnd belikan time tu tgh brpntang mmang dh trdesak nk pkai. Alhamdulillah pkai tkde pape masalah. Susu pun laju je kluar, pump 15 mnit dh dpt 4onz sebelah

Spectra/Imani handsfree

4y trước

Ok. Dalam 1++ je. Shoppe murah