mohon pencerahan

Boleh siapa2 bagi tau x kenapa tgn saya jd mcm ni ?!?! Atau ada x ibu2 yg mengalami jgak ?!?! Adakh effect selepas kena cucuk amik darah ?!?! Sbb tibe2 biru dkat tempat kena cucuk tu. Tp saya amik darah 3 hari yg lpas, baru hari ni tibe2 jd mcm ni. Next appointment saya lama lagi klau nk tanya dorang. Mohon puan2 boleh bagi tau saya. Tq

mohon pencerahan
24 Các câu trả lời

normal.. jangan risau.. lebam tu akn hila6n 2 atau 3 hari... paling tidak pun seminggu.