darah spotting

Hi , boleh siapa bgtahu saya darah spotting tu macam mana ye. ketulan atau warna dia berbeza mcm darah period ke? #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Spotting warna dark brown/brown mcm tu, bukan fresh blood, ade ketika die setitik dua je fresh blood, itu sahaja

2y trước

Dear.. Sbr sayang.. Sy ttc 10 tahun... Yang sy ni ank ke4.. InsyaAllah yang pertama di dunia.. Baby first dulu tahun ke7 baru dpt.. Tu pon xlme.. 5 bulan die pergi. Nombor 2&3 tahun lps.. Miscarriage 5 weeks.. Awk sbr taw.. Awk hebat.. Awk kuat.. Doa byk2