Suplement ibu hamil.

Boleh sharekan suplement utk ibu hamil? Sy takut nk beli di tiktok yg org share sbb bnyk kata tipu. Jd ibu ibu dkt sini ada mkn suplement apa ya?

3 Các câu trả lời

apa yg doc awak bagi makan tu je. kalau tak pergi klinik lagi boleh makan folic asid beli kat farmasi je dulu. pastu kat farmasi ada jual supplement tambahan jugak boleh tanya

saya amik asid folic & b complex , vit c brand shaklee yg lain vit D beli di farmasi atas suggest doc

apa yg kk bagi, itu je la yg sy makan. nak vitamin lebih, mkn buah/sayur.